Başarılarımız - Dersaneler Birliği Sınavında Dört Dörtlük Başarı - Özel Konuralp İlk/Ortaokulu

Dersaneler Birliği Sınavında Dört Dörtlük Başarı

Yazı Boyutu

Tarih : 14.03.2011 - 11:30:40

Dersaneler Birliği Sınavında öğrencilerimiz Kütahya Birincisi

5, 6, 7 ve 8. Sınıf olmak üzere dört kategori de yapılan Dershaneler Birliği Sınavında, öğrencilerimiz 6,7 ve 8 ler de KÜTAHYA İL BİRİNCİSİ, 5. Sınıf öğrencisi Ebrar AKTAŞ’ta il ikincisi oldu.  Okulu Müdürümüz İsmail GÜLEN “Okulumuz geçtiğimiz günlerde basketbol ve güreş müsabakalarında il birincisi olmuştu. Birincilik sevincini dershaneler birliği sınavında da okulumuza yaşatan bütün öğrencilerimizi tebrik ederim” dedi. Okulumuz SBS koordinatörü ve müdür yardımcısı Kazım ZEYBEK’de “Öğrencilerimiz aylar öncesinden bu sınava hazırlandılar. Düzenli ve disiplinli çalıştılar, Öğretmen arkadaşlar da onları çok iyi motive ettiler ve sonuç olarak başarı geldi. Ben 6.sınıflarda birinci olan Hamide Nur ÇETİN’i, 7. Sınıflarda birinci olan Ali Faik ACER’i ve 8. Sınıflarda birinci olan Talha BAYRAM’ı başarılarından dolayı tebrik ederim” dedi. Velilerimizden Zabit ACER’de “Bu sınava Özel Konuralp İlköğretim Okulu öğrencilerinin çok iyi hazırlandıklarını gördüm. Öğrencilerle birebir ilgilenen, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan başta okul idaresine ve öğretmenlerine çok teşekkür ederim.” dedi.

Editör :  Veli KARAAHMET

1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 67 Puan Verildi
 Kaynak :  Veli KARAAHMET

Kategori  Başarılarımız

3640 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

Duyuru
 Bursluluk Sınavı

Yap-Boz Şenliğimiz

Satranç Turnuvası

Ziyaretçi Sayısı

Online : 9
 Bugün : 43
 Dün : 49
 Toplam : 161279
 Ip No : 50.17.88.74

Zafertepe Mh. Afyon Yolu 5.Km.   Merkez / KÜTAHYA

Tel: 0 274 227 09 10      Mail: infoilkogretim@konuralp.k12.tr

Bu sitede Çilem.Net Yazılımı kullanılmaktadır.

0,19 saniye.